Jassentechniek

Zie je wel, het loopt zoals het loopt.

In het jaar 2013 leek het me leuk de opleiding Jassentechniek Therapeut voor Dieren te gaan volgen. Door omstandigheden ben ik terecht gekomen bij de opleiding voor mensen en dieren. Ik heb 2 dagen opleiding gevolgd, maar de opleiding is pas afgerond na een praktijkcasus en een afrondende derde opleidingsdag.

Inmiddels zijn we twee jaar verder, de opleidingsstructuur is gewijzigd en ik heb nog steeds geen casus ingeleverd. Na in februari 2015 gesnuffeld te hebben aan de vernieuwde werkwijze van de Jassentechniek middels een extra opleidingsdag, heb ik in overleg met Hans de Waard (ontwikkelaar van de Jassentechniek) de knoop doorgehakt en ben ik opnieuw de opleiding gaan volgen en ditmaal wel de "dierencursus".

Op 3 juli 2015 heb ik de opleiding tot Jassentechniek Therapeut voor Dieren succesvol afgerond en daarmee een vermelding gekregen in het landelijk Jassentechniek register (provincie Groningen).

De Jassentechniek is een alternatieve behandelingsmethode, waarmee je in korte tijd een enorme hoeveelheid ballast (in de vorm van jassen) los kan laten. Als het dier gedragsveranderingen of gedragsproblemen laat zien, weet je dat het dier ballast bij zich draagt. Dit kan het gevolg zijn van trauma, stress, gevangenschap etc. en/of de relatie met de eigenaar.

De behandeling kan zowel op afstand als op lokatie gedaan worden. Een behandeling bestaat uit twee sessies van 45 minuten en kost € 25,00 per sessie. 

Bij belangstelling voor de jassentechniek, kun je contact opnemen middels het contactformulier.

 

 

Privé hondentraining,
begeleiding Bach bloesemremedies,
leuk samenwerken met je hond.

Nieuws

Cursus en workshop

Workshop Voorlopig wordt alleen nog maar nagedacht over nieuwe workshops. Mmm, niet alleen nagedacht maar ook gekocht voor nieuwe workshops :-)